Amatörfritt – om Patric själv får välja

Patric Nyberg är vårt senaste tillskott. Han hjälper stans byggproffs med rådgivning på arbetsplatserna så att byggena flyter på.

Grattis till ditt nya jobb!

– Tack, det känns jättebra!

Vad gör du som utesäljare på 100% Proffs?

– Jag hjälper våra kunder med rådgivning på arbetsplatserna på bästa sätt. Jag ser till att rätt material kommer till rätt plats i rätt tid, går igenom ritningar och hjälper till med annat för att bygget ska flyta på. 

Vad gjorde du förut?

– Jag jobbade som utesäljare hos Bygma i sex år och har varit i branschen i nästan 15 år.

Vad har du för ess i rockärmen?

– Jag har tagit simborgarmärket. Eftersom jag är ute mycket på sjön med min båt, så det kommer till användning. Veteranhockey och golf ägnar jag mig också en del åt.

Vad särskiljer 100% Proffs från andra bygghandlare?

– Vi jobbar bara med företag, så vi är experter på att hjälpa byggproffs. Det är extra kul, eftersom de har mycket erfarenhet så vi kan lära oss av varandra. Och så har vi de stora satsningarna på grymma utbildningar för byggproffs, som vi gör genom 100% Proffs Academy. Där ligger 100% Proffs verkligen i framkant.

Vad ser du fram emot på jobbet just nu?

– Jag ser fram mot att det rullar igång nu, efter alla helger. Jag vill komma ut på arbetsplatserna och träffa proffsiga kunder.

Kan du berätta om något som du garvat åt på sistone?

– Haha, det är ett glatt och härligt gäng på 100% Proffs, som verkligen går in för att serva kunderna. När jag skulle lära mig det nya komplexa affärssystemet på 100% Proffs så blev det mycket skratt från både personal och kunder. Det var en härva.

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?

– Ha en bra framförhållning och en öppen dialog med oss för att underlätta på arbetsplatsen. Konsultera oss gärna i ett tidigt skede, så kommer vi bäst till vår rätt. Och vi älskar att hjälpa till. Hela vår mission är ju att underlätta arbetslivet för byggproffs i Storstockholm.

Ställ din egen fråga till Patric på 073-509 32 06 eller maila honom på patric.nyberg@100procentproffs.se