Information

Behöver du rådgivning?

Bygga kök? Ta hjälp av Malin.

Vårt nya proffs Malin Thunberg har ritat kök sedan 2005. Har du fått ett köksprojekt? Ta hjälp av vår glada skogsmulle redan från början.

Hej, Malin och välkommen till 100% Proffs! Hur känns det?
– Tack! Det känns spännande att hjälpa byggarna att göra köksprojekten så smidiga som möjligt. Jag ska tänka på frågorna som de kanske inte tänker på.

Vad har du för ess i rockärmen?
– Jag är riktigt bra på att snoka reda på de små extra finesserna. Men mest är jag nog en glad skit. Jag ser inte så mycket bekymmer utan tycker att det mesta går att ordna med kluriga lösningar och ett glatt humör.

Dina snygga ritningar, hur hjälper de byggproffsen?
– Byggaren kan ju ofta förstå hur slutresultatet blir, men slutkunden kan ha svårt att förstå det. En snygg visualisering hjälper byggproffset att sälja in proffsiga kök till slutkunden.

Vad tycker du är unikt med 100% Proffs?
– Att vi bara har proffskunder är en stor fördel. Byggarna slipper hålla på och trängas med någon barnfamilj som ska köpa några plankor.

Vad gör du på fritiden?
– Jag är en riktig skogsmulle som gillar att gräva i jorden och plocka svamp. 

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?
– När ni får en ritning på ett kök, så kom in till oss direkt. Det kan se lätt ut när du får handlingarna, men det kan finnas något som inte följer byggregler eller har lång leveranstid. Då hjälper vi dig att se om det funkar och att justera om det behövs.

Vill du snacka kök, skogsupplevelser eller bara dra ett skämt? Hör av dig till Malin på 0739-97 49 40 eller malin.thunberg@100procentproffs.se

Mer om byggrådgivning