Information

Behöver du rådgivning?

100% Proffs byggvaruhus ger byggproffs råd kring isolering, gipsskivor, plywood, cellplast och allt annat i byggprojekten.
100% Proffs byggvaruhus ger byggproffs råd kring isolering, gipsskivor, plywood, cellplast och allt annat i byggprojekten.

Byggrådgivning

Vilken typ av gipsskivor, plywood och golvspackel ska jag använda? Hur får jag till dimensioneringen på limträbalkarna? Inga frågor är för stora eller små för 100% Proffs.

Vi på 100% Proffs har gedigen kompetens och lång erfarenhet för att kunna erbjuda dig professionell byggrådgivning. Vi är helt enkelt proffs på det vi gör och genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar.

Vem vill du prata med?

Slå en signal till oss så ser vi vill att du får prata med rätt person direkt. Vet du vem du söker? Här hittar du kontaktuppgifterna för Rotebro och Bandhagen.

Höj din egen kompetens

Vi erbjuder regelbunden kompetensutveckling i form av seminarier och utbildningar för dig som kund. Tillfällena hålls i samarbete med våra leverantörer eller externa samarbetspartners och tar upp allt från logistik och juridik till affärsmannaskap och produkter.

Missa inte Byggarträffen – en naturlig mötesplats för dig i byggbranschen. Byggarträffen anordnas årligen av 100% Proffs. Här får du tillfälle att nätverka, träffa leverantörer och potentiella samarbetspartners, delta i roliga aktiviteter och äta och dricka gott.

Kom gärna in på frukost på vardagar 06:00–09:00. Det är ett bra tillfälle att träffa andra byggproffs och snacka byggprojekt.