Information

Behöver du rådgivning?

Så hanterar 100% Proffs coronaviruset

Det här gör 100% Proffs så att vi tillsammans kan förhindra smittspridning och hålla byggandet igång på ett säkert sätt. Nu är det viktigare än någonsin att vi tar hand om varandra.

Så långt det är möjligt håller vi öppet i våra butiker enligt våra vanliga öppettider. Situationen kan förändras och vi följer Folkhälsomyndighetens och Svensk Handels rekommendationer. De medarbetare som har möjlighet att arbeta hemifrån gör det tills vidare. Dessutom uppmanar vi både våra medarbetare och våra kunder att:

  • stanna hemma vid symtom på förkylning eller influensa
  • undvika större folksamlingar
  • undvika handskakningar
  • hålla avstånd till varandra
  • tvätta händerna ofta, noga och länge.

Leveranser och logistik

Vi har löpande dialog med våra leverantörer och ser för närvarande inte några tecken på leveransstörningar annat än på ett fåtal produkter inom hygien och skydd.

Utbildningar och frukostar pausas

Vi pausar frukostar och de utbildningar som har planerats under våren och avvaktar situationens utveckling.

Beställ digitalt med SpeedSale

Nu är det smartare än någonsin att beställa digitalt. Med appen SpeedSale kan du alltid beställa varor, var som helst, när som helst. SpeedSale kostar inget och när du har skapat ett konto, som du gör här eller i kassan hos oss, tar det bara några minuter att ladda ner appen. Sen kan du logga in och beställa varor.

Ring eller mejla för order och frågor

Självklart kan du alltid ringa och mejla oss för att ställa frågor och göra beställningar.

Bandhagen order: 08-749 49 50
Bandhagen butik: 08-749 49 20
order.b@100procentproffs.se

Rotebro order: 08-510 050 50
Rotebro butik: 08-510 050 20
order.r@100procentproffs.se

Vi hjälps åt

I den speciella situation som råder nu är det viktigast av allt att vi tar hand om varandra och hjälps åt. Vi finns här för dig och tänker göra allt vi kan för att Stockholms alla byggproffs ska må bra och fortsätta bygga, nu och i framtiden.