Information

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Daniel skojar till det

Daniel Malmborg i Bandhagen löser byggproffsens problem med glimten i ögat.

Vad gör du på 100% Proffs?
– Jag tar emot kunder vid orderdisken, och hjälper dem med problemlösning. Många kommer in ofta och man snackar lite om vad som har hänt i helgen.

Vad har du för ess i rockärmen?
– Jag försöker alltid skoja till det mesta med glimten i ögat eftersom jag gillar att få kunderna och kollegorna att ha roligt.

Vad särskiljer 100% Proffs från andra bygghandlare?
– Kunderna säger att vi är personliga och familjära och att vi har bra service. Varje kund är unik och vi ger det lilla extra. Vi ger 100% liksom, det talar för sig själv lite grann.

Varför är det så kul att jobba på 100% Proffs?
– En av fördelarna är att kunderna är som ens arbetskamrater. Det känns lite som ens hem eftersom vi har så mycket kontakt med människor, och jag gillar den personliga kontakten och att ge service. Jag får också mycket variation med nya utmaningar som kunderna vill ha hjälp med och det är stimulerande.

Vad ser du fram emot på jobbet just nu?
– Just nu är det så klart Byggarträffen. Jag tycker det är kul att träffa kunderna lite mer avslappnat och jag vet att de uppskattar det. Det är förstås roligt att spexa till sig lite grann på maskeraden.

Apropå det, vad kör du för klädsel på Byggarträffen?
– Haha, jag kommer att klä ut mig, men det blir en överraskning 16 november. Jag hoppas att så många som möjligt klär ut sig så blir det en ännu roligare fest!

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?
– Kom till 100% Proffs!

Ställ din egen fråga till Daniel på 08-749 49 58 eller kom och hälsa på honom i Bandhagen.