Information

Hur kan vi hjälpa dig, byggproffs?

100% Proffs byggvaruhus erbjuder leverans och mellanlagring av isolering, gipsskivor, plywood, cellplast och annat byggmaterial till Stockholms snickare och andra byggproffs.
100% Proffs byggvaruhus erbjuder leverans och mellanlagring av isolering, gipsskivor, plywood, cellplast och annat byggmaterial till Stockholms snickare och andra byggproffs.

Det gör vi

100% Proffs byggvaruhus erbjuder produkter och tjänster som förenklar arbetslivet för snickare och andra byggproffs. Vi vill hjälpa dig till en effektivare byggprocess genom att leverera rätt varor i rätt tid till rätt plats.

Vi har samlat vår verksamhet under namnet 100% Proffs, eftersom vi arbetar till hundra procent med proffs inom bygg. Våra kunder är främst små entreprenörer i Storstockholm med höga krav på snabb service och korta leveranstider – förväntningar vi alltid försöker överträffa.

Läs mer om att bli kund

SNABB SERVICE

  • När du ringer till oss svarar vi inom en minut.
  • Vi tar snabbt hem det vi inte har på lager, ofta redan samma dag.
  • När du hämtar byggvaror hos oss är det smidigt att lasta och ta dig vidare.

KORTA LEDTIDER

TRYGG FÖRVARING

  • Vi håller dina byggvaror fräscha, oskadade och rena.
  • Byggvarorna kan förvaras avgiftsfritt hos oss och levereras i den takt du behöver dem.

PACKNING EFTER ARBETSORDNING

LEVERANS I RÄTT TID

  • Vi levererar vid överenskommen tid, på överenskommet sätt.
  • Du får alltid avisering via telefon, så att du vi är överens om tid och plats.
  • Vid behov ordnar vi gärna med specialtransporter – allt från kranbilar och mc-bud till helikopter och båt.

EN PROFESSIONELL ARBETSKAMRAT

Vi vet att arbetslivet kan vara ensamt som enmans- eller småföretagare. Därför vill vi erbjuda dig kamratskap och gemenskap.

Vår personal fungerar som ditt bollplank och i 100% Proffs fikarum möts hantverkare och byggare varje dag för att knyta kontakter och byta erfarenheter.

Varje vardag bjuder vi stan byggproffs på frukost hos oss, vilket brukar vara en trevlig start på dagen för många av våra kunder. OBS! Under coronaperioden har vi tvingats pausa frukosten, men hoppas kunna återuppta den snart igen!

Genom regelbundna utbildningar, mässor och aktiviteter ger vi dig också chans att utvecklas i ditt affärsmannaskap och ta del av den goda stämningen som är 100% Proffs.

Läs mer om att bli kund här