Information

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Fredrik Ström på 100% Proffs i Rotebro

Våga fråga Fredrik

Fredrik Ström på 100% Proffs i Rotebro

När Fredrik i Rotebro ställer kluriga frågor är det för att hjälpa stans byggproffs. Han svarar gärna på frågor också.

Tjena, Fredrik! Vad gjorde du på semestern?

– Jag drog upp med polarna till lantstället i Dalarna och fiskade och bastade och hade det härligt. Sen firade vi farmor ovanför Nice i Frankrike. Vi hade hyrt hus med släkten och var 15 personer där. Vi diggar rivieran, men varmt var det haha.

Vad gör du på 100% Proffs?

– Jag jobbade tidigare i brädgården, men bytte till innesäljare för ett år sedan. Jag hjälper kunderna att få med sig rätt grejer. Jag brukar ställa frågor så att de får med sig saker som de kanske inte ens visste att de behövde.

Vad har du för ess i rockärmen?

– Jag bidrar till en god stämning och sprider glädje. Det uppskattar kunderna och kollegerna.

Har du någon förebild?

– Morsan är lite av en förebild och det är inte bara smörsnack. Nu kommer pappa läsa det här och tänka ”Vad i helvete?!” haha. Nicklas Lidström är lite av en förebild också. En av världens bästa hockeybackar genom tiderna och en riktigt härlig snubbe.

Ja, din pappa Patrik Ström jobbar ju här också. Hur är det att jobba med honom?

– Det är jäkligt kul. Vi driver med varandra och skämtar. Vi är rätt likasinnade så det funkar väldigt bra.

Vad gör du på fritiden?

– Jag lirar innebandy och badminton en gång i veckan och kollar mycket NHL på tv också.

Vilket NHL-lag håller du på då?

– Washington Capitals som vann Stanley Cup i år, så det var ett bra år. Det började med att jag såg en Winter Classic när lagen spelar utomhus på en baseball-arena som tar typ 90 000 personer. Polaren höll på Chicago Blackhawks, och man kan ju inte heja på samma lag, så jag valde Washington.

Vad skulle du vilja göra på fritiden?

– Det skulle vara riktigt kul att testa en fiskeresa någon annanstans än i de svenska insjöarna. Fiska lite globalt. Djuphavsfiske vill jag också prova. Då åker man ut på havet och blir fastspänd i stolen och kan dra upp allt från haj till svärdfisk.

Vad ser du fram emot?

– Jag har sparat två semesterveckor, och det kommer nog bli en spontanresa när jag är less på den mörka vintern. Jag har gjort så de senaste åren och dragit iväg till solskenet någon vecka.

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?

– Fråga oss, så hjälper vi dig med bra expertis, service och snabba leveranser som vi håller bra. Fråga hellre för mycket än för lite. Men var beredd på att vi frågar tillbaka haha.

Kom gärna in i Rotebro och snacka byggprojekt, fiske och hockey med Fredrik. Eller ring honom på 08-510 050 72.