Fredrik vill leva i en annan tidszon

Om Fredrik i Rotebro verkar trött någon morgon beror det inte på att han spelat innebandy eller badminton kvällen innan. Det är ishockeyns fel.

Tjena, Fredrik! Vad gjorde du på semestern?

– Jag drog upp med polarna till lantstället i Dalarna och fiskade och bastade och hade det härligt. Sen firade vi farmor ovanför Nice i Frankrike. Vi hade hyrt hus med släkten och var 15 personer där. Vi diggar rivieran, men varmt var det haha.

Vad gör du på 100% Proffs?

– Jag jobbade tidigare i brädgården, men bytte till innesäljare för ett år sedan. Jag hjälper kunderna att få med sig rätt grejer. Jag brukar ställa frågor så att de får med sig saker som de kanske inte ens visste att de behövde.

Vad har du för ess i rockärmen?

– Jag bidrar till en god stämning och sprider glädje. Det uppskattar kunderna och kollegerna.

Vad gör du på fritiden?

– Jag lirar innebandy och badminton en gång i veckan. Jag kollar mycket NHL på tv också, men då är man ju lite trött på jobbet dagen efter eftersom matcherna börjar kl 1 på natten. Synd att man inte lever i samma tidszon haha.

Vilket NHL-lag håller du på då?

– Washington Capitals som vann Stanley Cup i år, så det var ett bra år. Det började med att jag såg en Winter Classic när lagen spelar utomhus på en baseball-arena som tar typ 90 000 personer. Polaren höll på på Chicago Blackhawks, och man kan ju inte heja på samma lag, så jag valde Washington.

Vad skulle du vilja göra på fritiden?

– Det skulle vara riktigt kul att testa en fiskeresa någon annanstans än i de svenska insjöarna. Fiska lite globalt. Djuphavsfiske vill jag också prova. Då åker man ut på havet och blir fastspänd i stolen och kan dra upp allt från haj till svärdfisk.

Har du någon förebild?

– Morsan är lite av en förebild och det är inte bara smörsnack. Nu kommer pappa läsa den här intervjun och tänka ”Vad i helvete?!” haha. Nicklas Lidström är lite av en förebild också. En av världens bästa hockeybackar genom tiderna och en riktigt härlig snubbe.

Ja, din pappa Patrik Ström jobbar ju här också. Hur är det att jobba med honom?

– Det är jäkligt kul. Vi driver med varandra och skämtar. Vi är rätt likasinnade så det funkar väldigt bra.

Vad ser du fram emot?

– Att NHL-säsongen går igång. Annars har jag inget inplanerat direkt. Jag har sparat två semesterveckor, och det kommer nog bli en spontanresa när jag är less på den mörka vintern. Jag har gjort så de senaste åren och dragit iväg till solskenet någon vecka.

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?

– Fråga oss, så hjälper vi dig med bra expertis, service och snabba leveranser som vi håller bra. Fråga ”hellre för mycket än för lite”.

Kom gärna in i Rotebro och snacka byggprojekt, fiske och hockey med Fredrik. Eller ring honom på 08-510 050 72.