Information

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Gustav Arthursson på 100% Proffs i Rotebro

Gustav gillar adrenalin

Gustav Arthursson på 100% Proffs i Rotebro

På fritiden kör han motocross och på jobbet sitter han sällan still. Gustav Arthursson, vår nya brädgårdschef i Rotebro, drivs av att få ge kunderna det där lilla extra.

Vad gör du på 100% Proffs?

– Jag är ny brädgårdschef i Rotebro sen fyra månader tillbaka. Det innebär att jag har ansvar för de fem killar som jobbar ute i brädgården. Jag gör scheman, sätter rutiner och ser till att deras vardag ska funka. För funkar den så funkar varuförsörjningen till kunderna.

Varför valde du att jobba här?

– Jag såg en annons på LinkedIn av en ren slump. Men jag hade hört mycket gott om 100% Proffs, att det är ett bra och roligt ställe att jobba på, så jag sökte direkt.

Vad särskiljer 100% Proffs jämfört med andra bygghandlare?

– På större ställen kan det bli stort och långdraget när man till exempel behöver hjälpa en kund som missat något. Jag trivs mer i den här typen av företag där det är mer personligt och alla ser till kundens bästa. Här är vi smidiga och snabba och säger aldrig nej.

Har du något kul fritidsintresse?

– Japp, jag tränar och tävlar i motocross. Det är det roligaste jag vet. Jag är en typisk sportdåre som gillar adrenalin och när det händer grejer.

Gustav på Arlanda motocrossbana, klubben som han tränar för.

Vad roligt, hur går det på tävlingarna?

– Just nu med två barn därhemma som är tre och sju år kör jag mest på skojnivå. Men det går helt okej och jag ligger bland topp 20 i den snabba motionärsklassen.

Vad har du för dold talang – vad har du för ess i rockärmen?

– Jag är ganska lyhörd för att se saker man kan förbättra och gillar att påverka. En annan sak som inte alla vet om mig är att jag har jobbat som deltidsbrandman. 

Vad ser du fram emot på jobbet just nu? 

– Att vi ska bli ännu bättre på våra rutiner så att jobbet flyter som ett rinnande vatten. Då kan vi lägga ännu mer kraft på att serva kunderna och göra det lilla extra för dem. Vi är på god väg och alla drar åt samma håll. Det känns roligt. 

Ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?

– Ta mer hjälp av oss! Vi stöttar gärna med att tänka till kring logistik och leveransplaner. Det är vårt jobb att göra det smidigare för byggproffsen, så använd oss! Då slipper du som är proffs att ringa paniksamtal till oss och sen behöva förklara för dina beställare varför något drog ut på tiden. Vi följer gärna med ut på plats och ger byggtekniska råd också.

Ställ din egen fråga till Gustav på 08-510 050 76 eller maila honom på gustav.arthursson@100procentproffs.se.