Information

Behöver du rådgivning?

fredrik-med-munskydd

Hur går det, vd-Fredrik?

fredrik-med-munskydd

Vi kikar bakom masken på vår vd Fredrik Sölve och tar tempen på 100% Proffs och byggbranschen. Vad trodde han i mars och hur har det gått?

Hur går det för 100% Proffs, Fredrik?

– Det går bättre än man skulle ha kunnat befara med tanke på pandemin, till och med ganska bra. Vi har haft lite varierande försäljningssiffror de senaste månaderna men ekonomin är stabil och har egentligen inte påverkats så mycket.

Hur tänkte ni i mars och hur har det blivit?

– I mars tog vi höjd för om läget skulle bli riktigt dåligt. Vi genomförde fackliga förhandlingar för att kunna sätta in åtgärder men behövde aldrig korttidspermittera någon. Väldigt glädjande och skönt! Jag är otroligt stolt över både våra medarbetare och alla fina kunder som tålmodigt upprätthåller avstånd och smittskyddsregler med gott humör i behåll.

Hur ser du på hela branschens situation just nu?

– Konsumenthandeln inom bygg har ju gått som tåget nu när alla har byggt altaner. Amatörerna har härjat fritt, haha. Vi på proffssidan har i bästa fall haft business as usual. Vissa större projekt har blivit pausade men byggas behöver det göras ändå. Vi är övertygade om att så länge bostadsmarknaden håller i sig med positiva siffror kommer aktiviteten att vara god för byggproffsen.

Vad har pandemin fört med sig som ni kanske inte tänkte på i mars?

– När behovet av att undvika fysisk kontakt ökade fick vår app SpeedSale ett kraftigt lyft. Visserligen kan man ringa och mejla in sina beställningar också men appen är ännu mer effektiv så det känns riktigt bra att vi hade den på plats. En annan effekt är att vi har kunnat lägga tid på att vidareutveckla våra säljprocesser. Marknaden förändras och vi behöver förändras med den.

Hur kommer jag som kund hos er att märka de förändringarna framöver?

– Vårt mål är att du ska känna att det blir ännu lättare att få kontakt med oss, bland annat genom digitala kanaler.

Vilket snyggt munskydd du har förresten! Kan man skaffa ett sånt om man är kund?

– Nej tyvärr, det har vi tagit fram i begränsad upplaga för vår personal i situationer med extra skyddsbehov. Vi erbjuder förstås andra munskydd till försäljning även om de inte är riktigt lika eleganta som det här!

Ställ din egen fråga till Fredrik på 08-510 050 53 eller maila honom på fredrik.solve@100procentproffs.se.