Information

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Firat på 100% Proffs Bandhagen

”Jag skakar inte handen, jag kramar kunden”

Firat på 100% Proffs Bandhagen

Firat i Bandhagen är överallt och kan inte sitta still. Det enklaste och roligaste för honom är att hjälpa kunderna ute på brädgården.

Tjena, Firat! Vad gör du på 100% Proffs?

Jag är säljare på brädgården och ser till att varorna finns på hyllorna och ansvarar för beställningar, lager och artiklar inom mina ansvarsområden.

Hur hjälper du byggproffsen?

Jag lyssnar på vad de behöver hjälp med och sen ser jag alltid lösningar och kan hjälpa dem med allt. Det händer att kunder kommer direkt fram till mig och till och med ger mig en kram. De vet att jag kan hjälpa dem. Jag är en servicekille egentligen och jag vet att om jag hjälper kunden till 100% så kommer kunden tillbaka.

Vad har du jobbat med förut?

Jag har jobbat inom restaurangbranschen och som murare. Jag och mina kollegor Micke Flood och Pelle Svenblad jobbade tillsammans i bygghandel i många år.

Vilket är ditt ess i rockärmen?

Jag är specialist på puts och murbruk efter att ha jobbat som murare i många år. Där kan jag reda ut allt och hjälpa kunderna på bästa sätt.

Vad särskiljer 100% Proffs från andra bygghandlare?

Det första jag märkte var att ”Wow vilken snabb transport!” Det är väldigt viktigt för kunderna. Saker går fort här när de behöver hjälp och det tycker jag är jätteunikt. Sen är säljarna väldigt duktiga och har mycket erfarenhet för att kunna hjälpa kunderna.

Varför är det så kul att jobba på 100% Proffs?

Vi är ett proffsigt gäng, och jag gillar att jobba med full fart. Det är kul att prata med kunderna och ge dem ett gott skratt, och många kunder gillar att prata med mig för jag skrattar mycket.

Berätta något som inte kunderna vet om dig.

Jag har hållit på mycket med gymnastik och akrobatik. Förut tränade jag efter jobbet fram till nio på kvällarna. Jag slog volter, frivolter, bakåtvolter och hängde i ringar. Det är det jag gillar mest av alla idrotter jag har sysslat med.
Jag gillar också att ta hand om blommor och det är jag som sköter om dem hemma. Det ska se fint ut, tycker jag.

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?

Kom till oss, vi hjälper dig och du kan känna dig trygg här.

Ställ din egen fråga till Firat på 08-749 49 78 eller kom och skratta med honom på brädgården i Bandhagen.