Information

Intresserad av att jobba hos oss?

Jobba hos oss

Vill du vara med och förändra och effektivisera byggprocessen? 100% Proffs erbjuder en arbetsplats i ständig utveckling, där vardagen genomsyras av engagemang, glädje och gemenskap.

Transportledare till vårt logistik-team i Bandhagen

I teamet ansvarar du tillsammans med en kollega för logistiken till och från anläggningen. Teamet ropar dagligen av bilar utöver våra fasta från 3-4 åkerier. Utöver transportplanering och orderhantering kan arbetet omfatta bl.a. truckansvar, lastning, lossning samt orderplock och visst inköpsarbete.

Kritiska kompetenser
  • Samarbeta med andra– Passar in i gruppen och skapar laganda. Skapar goda relationer till kunder, kollegor och leverantörer. Lyssnar och rådfrågar andra och kommunicerar proaktivt.
  • Leda och organisera sitt arbete– är punktlig och följer instruktioner. Fokuserar på kundtillfredsställelse och levererar service av hög kvalitet. Tar initiativ och arbetar självständigt.
  • Förstå och möta kunders behov– Lyssnar på kunderna. Prioriterar kundernas behov och ser till att de uppfylls.

Krav: B-körkort

Önskemål: Truckkort/truckvana

Meriterande: Har arbetat i Fleet eller motsvarande transportledningssystem

Företagets värderingar:

Trygghet– Vi är trygga i vår egen kompetens, har förtroende för varandra och bygger en stark gemenskap med våra kunder.

Engagemang– Vi ställer upp till hundra procent för varandra och kunderna. Vi tar ansvar för det arbete vi går och har våra kunders affärer i fokus.

Flexibilitet– Vi ser möjligheter, inte problem. Med hög kunskap, service och tillgänglighet hittar vi lösningar i alla situationer.

Om 100% Proffs

100% Proffs är en ett expansivt byggvaruhus som strävar efter att förenkla arbetslivet för byggproffs. Vi gör allt för att möta våra proffskunders höga förväntningar vad gäller sortiment, service och leveranser.

Vi är en professionell arbetskamrat och en naturlig mötesplats där byggare och hantverkare kan byta erfarenheter och knyta kontakter med varandra. Med regelbundna utbildningar och evenemang utvecklas varje medarbetare och kund både som yrkesperson och människa.

Bli en del av den goda gemenskapen!

Ansökan / intresseanmälan

Intresserad av att jobba hos oss? Skicka in formuläret och ditt CV så hör vi av oss!

* = obligatoriskt