Information

Vill du ha rådgivning och tips?

Kostnadsfria leveranser under coronapandemin. LÄS MER HÄR

Pricksäker norrman till Rotebro

Till vår anläggning i Rotebro har vi fått ett efterlängtat tillskott: Jörn Hardy, rådgivande utesäljare som besöker kunder på arbetsplatsen.

Välkommen Jörn Hardy! Vem är du?

– Jag är en 42-åring som just har lämnat Fredells. Ursprungligen kommer jag från Nordnorge, men bodde i Oslo innan det bar av till Stockholm. Nu bor jag i Knivsta med min fru, två barn och hund. 

Har du varit i byggbranschen länge?

– Jag har 20 års erfarenhet från byggvaruhandeln, senast från Fredells i Knivsta och dessförinnan Bygg-Ole i Uppsala och Berner montageteknik. 

Vilken roll ska du ha hos 100% Proffs?

– Rollen kallas utesäljare. Men i praktiken innebär tjänsten att jag är ute mycket på kunders arbetsplatser i norra Stockholm och stämmer av att allt går enligt plan. Kollar så att proffsen har allt de behöver och kommer med byggrådgivning. Det är i första hand en service mot kunderna.

Och när du inte jobbar då?

– Idrott, speciellt fotboll och utförsåkning, ligger mig varmt om hjärtat. Jag engagerar mig gärna i barnens fritidsaktiviteter, bland annat som fotbollstränare. Radiostyrt flyg är något jag har snöat in lite på också, som hobby.

Vad har du för ess i rockärmen?

– Jag tycker det är roligt att laga mat och bjuder gärna på norsk lutfisk. Det är färsk lutfisk, en helt annan sak än vacuumpackad. Vi köper alltid färsk fisk från Umeå som är fiskad i Nordnorge och får leverans varje söndag.

Kan du berätta något kul som inte kunderna vet om dig?

– Jag är en sniper, prickskytt. Det kan jag ha användning av i mitt säljyrke – fokuserad och koncentrerad.

Har du något motto?

– Jag försöker alltid vara positiv och bjuda på mig själv. Det gör inget att jag är “den tokige norrmannen”, det skapar oftast bara bättre kontakt med den jag möter. 

Vad tycker du är unikt med 100% Proffs?

– Det är enkelt att vara kund här. Ett exempel är att det är tydligt för kunderna vad som ingår, det tillkommer inga överraskningar på fakturan. 

Vad avgjorde att du valde att börja jobba på 100% Proffs?

– Jag var nyfiken på deras sätt att jobba, förstod att de jobbar annorlunda än andra i branschen. De sticker ut, inte minst i sociala medier.

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?

– Om du inte är kund hos 100% Proffs, byt leverantör – våga testa oss!

Läs mer om att bli kund här