Information

Vill du veta mer om att vara kund hos oss?

100% Proffs byggvaruhus hjälper snickare och andra byggproffs till ett enklare och effetivare arbetsliv.
100% Proffs byggvaruhus hjälper snickare och andra byggproffs till ett enklare och effetivare arbetsliv.

Kontoansökan

Att bli kund hos 100% Proffs påminner om att bli medlem i en klubb. Här är samhörighet och god stämning mellan medarbetare och kunder en naturlig del av vardagen. För att ansöka om konto behöver du vara firmatecknare och signera med bank-id.

Klicka här för kontoansökan

HÄR HANDLAR DU ALL INCLUSIVE

När du är kund hos oss ingår sånt som andra bygghandlare tar betalt för. Du kan till exempel mellanlagra grejer hos oss utan kostnad och vi väderskyddar alltid alla leveranser. Allt det här ingår i vårt All inclusive-erbjudande.

VI BJUDER PÅ FRUKOST (coronapausad)

Pandemifri måndag till fredag bjuder vi på frukost från 06:00, så långt frukosten räcker. Fikastunden är en mötesplats för enmansföretagare eller företag med få anställda. Här byts erfarenheter och branschproffs knyter kontakter.

Vi skjuter fram frukostar, utbildningar och evenemang för att minska risken för smittspridning. Pausen gäller tills vidare.

Se filmen här:

BYGGARTRÄFFEN OCH ANDRA PROFFSIGA EVENEMANG

Vi bjuder in dig till vår stora fest – Byggarträffen – ett evenemang som ger dig ett roligt tillfälle att träffa andra byggproffs, våra leverantörer och oss. Byggarträffen är både mässa och middag med underhållning under en helkväll.

Se bilder från Byggarträffen 2017 här >

Se filmen från Byggarträffen 2018 här:

Byggarträffen 2018 – Rock

Byggarträffen 2018 – Rock

Vi bjuder också in våra kunder till andra evenemang som t.ex hamburgerlunch, semlor på fettisdagen, midsommarlunch och frukostdemos med leverantörer.

Våra evenemang tar dig också utanför Stockholm, ibland ända till skidåkning och skotersafari.

UTBILDNINGAR

Det ställs fler och högre krav på byggproffs gällande säkerhet och arbetsmiljö. Lagar, regler och behörighetskrav skärps, och certifieringar och behörigheter måste förnyas regelbundet. Varje byggföretag bör göra en bedömning för att få veta vilka risker och behov som finns.

Se alla våra utbildningar här

100% Proffs Academy bygger legender av Stockholms byggproffs med korta utbildningar i bland annat fallskydd, heta arbeten, FireSeal brandtätning, ställningsbyggande, saxlift, bomlift, Bas-P/Bas-U, Säkra lyft med lastkoppling, tätskikt, skotta säkert och härdplaster.

Utbildningarna sker hos oss i Bandhagen och Rotebro, eller anpassat till just ditt företag hos er.

Vill du ha tips om vilka utbildningar ditt byggföretag kan behöva? Vill du veta mer om hur vi kan anpassa en utbildning för just ditt företag? Prata med Dan Johansson på 08-749 49 52 eller maila dan.johansson@100procentproffs.se

Se alla våra utbildningar här

Personlig utveckling ger extra stimulans i arbetet och fungerar som en morot för att öka din lönsamhet. Därför bjuder 100% Proffs regelbundet in till utbildningar och seminarier. Tillfällena hålls i samarbete med våra leverantörer eller externa samarbetspartners och kan handla om allt från juridik och logistik till rena produktutbildningar.

Klicka här för kontoansökan