Information

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Lotta Dewoody

Lotta: kunden som flyttade in

Lotta Dewoody

Lotta Dewoody är snickaren som trivdes så bra hos 100% Proffs att hon började jobba på anläggningen i Bandhagen. Förutom att hjälpa stans byggproffs med material ser hon till att klä dem snyggt också.

Vad gör du på 100% Proffs?
Jag jobbar i butiken, beställer varor, plockar upp dem och hjälper kunder. Om någon har specialförfrågningar som särskilda reservdelar eller specialskruv är det jag eller Björn som beställer hem dem. Och så trycker vi kundernas loggor på arbetskläder här i butiken.

Så förutom att hjälpa kunderna med material så klär du dem snyggt också! Vad är roligast med ditt jobb?
Vi har en väldigt öppen stämning här. Jag blir glad av att få komma hit och träffa alla våra trevliga kunder. Med många är relationen ganska nära och vi pratar inte bara jobb utan även om livet i övrigt.

Vad särskiljer 100% Proffs jämfört med andra bygghandlare?
Jag är faktiskt själv gammal kund eftersom jag jobbade som snickare förut. Jag tyckte alltid att det var en sån härlig stämning i butiken och man kände sig välkommen. Många kunder säger att de tycker att vi alltid har tid för dem och hjälper och lyssnar.

Har du något kul fritidsintresse?
Förr höll jag på mycket med volleyboll. Men sen jag fick min dotter som är 2,5 år är det mest fokus på henne, särskilt som jag är ensamstående förälder. Så man hittar mig oftast på lekplatsen med henne på fritiden numera!

Vad har du för dold talang – vad har du för ess i rockärmen?
Jag tror att jag är ganska lyhörd för andra människor och har lätt för att känna av vilket humör de är på. Vilka man kan skoja och prata med och vilka som bara vill hitta det de ska ha och inte är bekväma med småprat.

Du heter Dewoody i efternamn – då måste du vara född till snickare?
Haha. det var många som skämtade med mig om det när jag började här. Jag är halvamerikan och namnet kommer från min mamma. Hennes familj kom till USA från Irland i slutet av 1800-talet. Men här i Sverige är det faktiskt bara jag, min dotter och min mamma som har det efternamnet.

Vad ser du fram emot på jobbet just nu? 
Alla roliga event vi brukar ha! Allt från frukostar till butiksdemos är ju inställda just nu i och med coronakrisen. Vi är förstås tacksamma för att verksamheten rullar men nog saknar jag evenemangen. Förhoppningsvis har situationen ordnat upp sig när det är dags för den årliga Byggarträffen i november!

Ställ din egen fråga till Lotta på 08-749 49 24 eller maila henne på charlotte.dewoody@100procentproffs.se.