Information

Vill du veta mer om leveranser och rådgivning?

Mindre krångel

Älskar du byråkrati och pappersgöra? Då kan vi bara gratulera. Om du hellre lägger din tid på inkomstbringande byggande har vi några ess i rockärmen för dig.

Fem sätt att få fakturan

Välj det sätt som passar dig bäst.

  1. som pdf med e-post
  2. som pdf till en inläsningstjänst
  3. som en EDI-fil rätt in i ditt affärssystem
  4. som e-faktura till din bank
  5. som papper i brevlådan

Tips: Scanna QR-koden på våra fakturor så får du alla uppgifter rätt in i din mobila bank-app.

Färre fakturor

Som standard samlingsfakturerar vi per objekt/arbetsplats. Det som har hämtats för, eller levererats till, ett visst jobb hamnar på samma faktura. Säg bara till om du hellre vill sköta den administrationen själv.

Slipp småbeloppen

Det tar dig lika lång tid att administrera fakturor på 50 kr som på 50.000 kr. Därför skickar vi inte någon faktura direkt när du handlar för under 500 kr. Då väntar vi istället in eventuella fler uttag på samma objekt/arbetsplats, upp till 14 dagar.

Ligg före med smarta följesedlar

För effektiviteten och med miljön i åtanke använder vi digitala påskrifter på våra följesedlar. Om du vill kan du dessutom få en kopia på följesedeln via e-post, automatiskt prissatt eller helt utan priser. Den kan du lägga in i dina egna projekt så att du kan ligga före med faktureringen till dina kunder. Bra va?

Hjälp att välja miljövänligt

Vi flaggar produkter enligt Byggvarubedömningens kriterier “rekommenderas”, “accepteras” och “undviks”, om de finns tillgängliga, både på skyltar i butiken och genom en anteckning på följesedeln. Låt oss gärna hjälpa dig att hitta de miljömässigt bästa alternativen. 

Vad behöver du?

Vi gör allt för att möta våra proffskunders önskemål. Ett resultat av kunddialoger är att vi alltid skickar kreditnotor separat och inte blandar dem med vanliga fakturor. Enklare och tydligare för dig.

Hur kan vi hjälpa dig?

Dela gärna dina idéer och tankar i det här formuläret. Eller ring, så svarar vi inom en minut.
Rotebro: 08-510 050 50
Bandhagen: 08-749 49 50.