Information

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Niklas Törnqvist

Full fart med Action-Niklas

Niklas Törnqvist

Niklas Törnqvist kör enduro och downhill och gillar att ta isär saker för att förstå hur de funkar. För tio år sen sladdade han in hos oss och nu är han personalchef.

Vad gör du på 100% Proffs?
Jag är säljande personalchef i Bandhagen. Det betyder att jag både har hand om inkommande ordrar och om personalfrågor för sälj och butik. I år är det tio år sen jag började jobba här i butiken. Då visste jag litegrann om byggjobb eftersom jag hade hjälpt till på en snickerifirma. Men nu vet jag ofta mer än kunderna och kan ge dem råd. Det är häftigt!

Vad särskiljer 100% Proffs från andra bygghandlare?
Vår familjära stämning. Ägarna är med i den dagliga verksamheten, det är korta led och vi som jobbar här får vara med och påverka. Det gör att det blir kul på jobbet!

Har du något kul fritidsintresse?
Jag har varit väldigt aktiv: cyklat downhill, kört enduro-motorcykel, vattenskoter och hållit på med drifting, en sport där man sladdar med bil på en bana. Men för tre år sen fick jag och min tjej enäggstvillingar. Så nu är det mest fokus på barn, även om jag är ute och rastar mig själv i downhill- eller endurobanan ibland, haha.

Vad har du för dold talang – ess i rockärmen?
Jag är inte rädd för att öppna motorhuven på en bil eller skruva isär en motorcykel för att titta hur de ser ut inuti. Dels lär jag mig hur de funkar. Och så vet jag att saker blir bra när jag gör dem själv!

action-niklas2

Vad ser du fram emot på jobbet just nu?
Att coronakrisen ska ta slut så vi kan ha alla roliga evenemang med våra kunder igen!

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?
Att använda våra överlägsna leveranser istället för att åka hit och lasta. Den tiden kan proffsen använda för att bygga och tjäna pengar istället. Just nu har vi ju en fraktkampanj med halva priset på frakten – eller till och med fri frakt om man beställer i appen SpeedSale. Ett superbra tillfälle att börja göra på ett nytt sätt!

Ställ din egen fråga till Niklas på 08-749 49 57 eller maila honom på niklas.tornqvist@100procentproffs.se.