Information

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

V/S/B-skruvar hos 100% Proffs i Bandhagen

Nya produkter för proffs

V/S/B-skruvar hos 100% Proffs i Bandhagen

Våra byggproffs har efterfrågat några produkter, och vi har som vanligt lyssnat. Bland annat har ett skruvalternativ till Essve efterlysts. De här tre nyheterna hittar du nu i vårt sortiment. 

V/S/B levererar unik bygg- och träskruv
Västsvensk Byggskruv levererar skruv och infästning av högsta kvalitet. Nu säljer vi byggskruv och träskruv från denna leverantör som också har egna varumärken. De har t.ex. patent på geometrin i Turbo spånskruv, Turbo Trallskruv och Jetting Screws som alla har unika idragningsegenskaper.

T-Protect skyddar golv utan tejpning
Denna tåliga och vätsketäta skyddsduk från T-emballage är självhäftande, så att du slipper tejpa fast den. Använd den på hårda ytor som golv, trappor och bänkskivor. Den fäster även mot sig själv vilket är bra när du täcker stora ytor.

Gipsskivan Ergolite är lättare
Ergolite från Gyproc är 25% lättare än normala gipsskivor, så att du sparar kraft och tid när du bär och monterar den. Trots det är skivan lika stark och stabil som standardskivor. Den används invändigt i väggar och tak som rumsavskiljare och i brand- och ljudavskiljande konstruktioner.

Ring oss om du vill veta mer!
08-510 050 50 Rotebro
08-749 49 50 Bandhagen

Har du förslag på hur vi kan hjälpa dig att göra ännu bättre affärer? Skicka gärna in formuläret.