Evenemang

27 MARS
Essve demar Trälim Snabb och ankarmassa

Essves expert demar den unika Trälim Snabb som har direkthugg, är spaltfyllande och limmar trä, sten,betong, spån, gips, leca och cellplast. Du får också se hur viktigt det är att rengöra hålen vid användning av ankarmassa.

Välkommen till Rotebro 27/3, 06:30–09:00.

3 APRIL
100% Proffs och V/S/B frukostdemo med byggskruv, träskruv och Thonic inspektionsluckor

Västsvensk Byggskruv levererar förstklassig skruv och infästning, och har patent på geometrin i flera skruvar med unika idragningsegenskaper. De kommer att dema träskruv, byggskruv och Thonic inspektionsluckor. Läs mer om deras skruv här.

Rotebro tisdag 3/4, 06:30–09:30

Välkommen!

VARDAGAR

Varje vardagsmorgon kommer stans byggproffs till våra anläggningar i Bandhagen och Rotebro. Ett utmärkt tillfälle att träffa likasinnade, få rådgivning av andra proffs, socialisera och hålla sig uppdaterad på vad som händer i branschen.

Med jämna mellanrum bjuder vi in en leverantör för att visa upp produkter och tjänster som förtjänar lite extra uppmärksamhet.

Frukosten serveras från arla morgonstund till 09:00, eller så länge frukosten räcker.

ALLTID

 

Inbjudningar till våra evenemang och utbildningar går vanligtvis först ut via vårt e-postutskick Proffsbladet.

Vill du också ha det kostnadsfria nyhetsbrevet, och få inbjudan innan platserna tar slut?

Klicka här!

16+20 MARS
Big Bag hjälper byggproffs att effektivisera byggprocessen.

Håll rent på bygget och lägg tiden på att bygga, inte köra iväg avfall. Big Bag demar sina enkla och miljösmarta avfallslösningar som hjälper byggproffs att effektivisera byggprocessen.

Bandhagen fredag 16/3, 06:30–09:00
Rotebro tisdag 20/3, 06:30–09:00

Välkommen!

6 MARS
Sika demar XtremFix, SuperFIx och SIkaBondRock hos 100% Proffs i Rotebro

Har du dåligt fäste? XtremFix fäster direkt upp till 200 kg/m2 vertikalt och 1 000 kg/m2 horisontellt. Sika demar denna mångsidiga problemlösare, monteringslimmet SuperFix och skumlimmet SikaBond Rock för sten.

Välkommen till Rotebro tisdag 6 mars 06:30–09:00.

27 FEB
Frukostdemo hos 100% Proffs. Lip demar tätskikt.

Med rätt tätskikt slipper du riskera onödigt läckage från badrum och våtrum. Lips tätskiktssystem uppfyller de torraste kraven på vattentäta våtrum enligt BKR:s branschregler BBV.

Du får också veta mer om Lips steg 3-utbildning 22/3.

Supervarmt välkommen på frukostdemo i Rotebro tisdag 27 februari 06:30–09:00.

13 FEB
Årets proffsigaste semla. Godkänd av Peter Sjögren.

Stans mest kräsne semlaexpert Peter Sjögren utser årets proffsigaste semla inför Fettisdagen. Något annat går ju inte för sig att servera på våra anläggningar på tisdag 13 februari.

Välkommen på semlefrossa från 06:00 så länge semlorna räcker!

30 JAN
Festool demar nya produkter och dammfritt arbete hos 100% Proffs i Rotebro.

Proffs ska ha proffsgrejer. Festool demar sina nyheter och hjälper dig att välja rätt produkt. Du kan också diskutera och fråga om dammfritt arbete och delta i en tävling med fina priser. Välkommen!

Rotebro
Tisdag 30 januari
06:30–10:00

1 FEB

Boka hela 1 februari i kalendern och följ med oss på en proffsmässa i speed dating-format på Friends Arena. På kvällen bjuder vi på middag och underhållning.

Mer info och officiell inbjudan kommer i december.

Vi sover aldrig

Om du beställer byggvarorna under våra öppettider så kan vi vanligtvis leverera varorna till din byggarbetsplats redan 07:00 nästa morgon. Detta tack vare vår nattpersonal som packar då du sover.

Mellanlagring

Trångt eller rörigt på bygget? Mellanlagra kostnadsfritt hos oss istället. Vi beställer hem varorna, förvarar dem säkert hos oss och levererar det du behöver när du behöver det.