Historia

Idén till 100 % Proffs föddes 2003 på Enskede Trä & Byggvaror. Vid den tiden vände vi oss till både privata konsumenter och till yrkeskunder, men insåg snart att vi behövde nischa oss för att bättre tillgodose våra kunders behov. Vi valde att rikta in oss mot de professionella byggarna – ett beslut som blev så framgångsrikt att verksamheten växte med ytterligare en filial i norra Stockholm, Norrvikens Trä, som öppnade 2006. 2013 flyttade vi från Norrviken till Staffans väg 5 i Rotebro och bytte namn till 100% Proffs. Den nya anläggningen på 7 000 kvadratmeter har alla byggvaror samlade under ett tak där man snabbt, enkelt och i rumstemperatur kan lasta sina varor och komma vidare till bygget. Läs mer om våra tjänster här.

Vi trycker på kläder

Du vet väl att 100% Proffs trycker på arbetskläder? Låt plagget tala för sig självt med enfärgstryck, fyrfärg eller reflextryck. Det extremt slitstarka trycket tål ofta tuffare tag än plagget.

42 meters skillnad

Om du ska jobba på taket på ett fyravåningshus, ovanför en besvärlig trappa eller på en innergård kan våra leveransbilar göra stor skillnad. Kranbilarna levererar byggvarorna upp till 42 meter närmare.