Lediga tjänster

100% Proffs söker en nattjobbare till Bandhagen

För att Stockholms byggproffs ska få sina varor levererade tidigt nästa morgon jobbar våra nattplockare på natten. Nu förstärker vi truppen i Bandhagen.

Kan du ta egna initiativ, fatta beslut och lösa problem på natten? Ansök om jobbet som nattplockare med kollektivavtal och ledigt var tredje vecka. För rätt person erbjuder vi förarutbildning till motviktstruck.

Läs mer och ansök här!

Har du frågor kring tjänsten eller ansökningsprocessen? Kontakta Fredrik Gladh på 08-749 49 76 eller fredrik.gladh@100procentproffs.se.

Du kan också ansöka genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Bifoga CV och en text om vad som gör dig lämpad för tjänsten.

Om 100% Proffs

Vill du vara med och förändra och effektivisera byggprocessen? 100% Proffs erbjuder en arbetsplats i ständig utveckling, där vardagen genomsyras av engagemang, glädje och gemenskap.

100% Proffs är en expansiv byggvaruhandel som strävar efter att förenkla arbetslivet för byggproffs. Vi gör allt för att möta våra proffskunders höga förväntningar vad gäller sortiment, service och leveranser.

Vi ser oss som en professionell arbetskamrat och en naturlig mötesplats där byggare och hantverkare kan byta erfarenheter och knyta kontakter med varandra. Med regelbundna utbildningar och evenemang utvecklas varje medarbetare och kund både som yrkesperson och människa.

Bli en del av den goda gemenskapen!

Ansök genom att skicka in dina uppgifter: