Lediga tjänster

Har du vad som krävs för att ta värvning till nattstyrkan?

För att Stockholms byggproffs ska få sina varor levererade tidigt nästa morgon opererar våra specialförband på natten. Nu förstärker vi truppen i Bandhagen.

Kan du fatta kritiska beslut vid midnatt? Är du vaken nog att framföra en gaffeltruck med hög säkerhet och militärisk precision framåt småtimmarna? Ansök om tjänstgöring med kollektivavtal och permission var tredje vecka. För rätt person erbjuder vi förarutbildning till stridsfordon RX60-50 (gaffeltruck).

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringen? Kontakta brigadgeneral Fredrik Gladh på 08-749 49 76 eller fredrik.gladh@100procentproffs.se.

Ta värvning genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Bifoga CV och en text om vad som gör dig lämpad för tjänsten.
 

Om 100% Proffs

Vill du vara med och förändra och effektivisera byggprocessen? 100% Proffs erbjuder en arbetsplats i ständig utveckling, där vardagen genomsyras av engagemang, glädje och gemenskap.

100% Proffs är en expansiv byggvaruhandel som strävar efter att förenkla arbetslivet för byggproffs. Vi gör allt för att möta våra proffskunders höga förväntningar vad gäller sortiment, service och leveranser. Vi ser oss som en professionell arbetskamrat och en naturlig mötesplats där byggare och hantverkare kan byta erfarenheter och knyta kontakter med varandra. Med regelbundna utbildningar och evenemang utvecklas varje medarbetare och kund både som yrkesperson och människa.

Bli en del av den goda gemenskapen!

Ta värvning genom att fylla i dina uppgifter: