Information

Vill du snacka byggprojekt?

Patrik Garding på 100% Proffs byggvaruhus ger snickare och andra byggproffs råd kring isolering, gipsskivor, plywood, cellplast och allt annat i byggprojekten.

”Prata med Patrik” säger kollegorna

Patrik Garding på 100% Proffs byggvaruhus ger snickare och andra byggproffs råd kring isolering, gipsskivor, plywood, cellplast och allt annat i byggprojekten.

Bollplanket Patrik Garding i Rotebro snackar gärna om byggprojekt, gångjärn och infästningar. Och fotboll förstås.

Tjena, Patrik! Vad gör du på 100% Proffs?

– Jag är som ett bollplank med byggproffsen. Mycket kan de själva, och mycket brukar vi lösa tillsammans när de förklarar vad de ska ha grejerna till.

Vad har du för ess i rockärmen?

– Jag är snickare i botten och kan hjälpa kunderna mycket med bland annat sånt. Sen har jag blivit specialist på infästningar och gångjärn till gamla fönster. Mina kolleger skickar såna frågor till mig ”Prata med Patrik.”

Varför är det så kul att jobba på 100% Proffs?

– Det är nya utmaningar varje dag och trevliga kunder. Vissa kunder kommer in flera gånger per dag, och ofta har man tid att prata lite privat också. Det blir mycket sportsnack här.

Vilket lag håller du på då?

– Det är AIK som gäller i både hockey och fotboll, och nu får man ju skryta över fotbollen.

Så när en bajjare kommer in blir det snack?

– Ja framför allt om det har gått bra för AIK och dåligt för Bajen, då kan jag retas lite. Och om kundens lag har vunnit så retas han med mig förstås.

Varför hänger massa lagtröjor bakom kassorna förresten?

– Det är många tröjor från NHL eftersom vissa av oss har varit där. Och Putte (Patrik Ström) har förstås hängt upp en Leksandströja. AIK-tröjan hängde uppe redan när jag började här eftersom Anders och Jörgen är AIK:are.

Vad gör du på fritiden?

– Jag håller på med lite byggprojekt i stugan på Rindö och i somras byggde jag en gäststuga på 15 kvadrat. Man gör väl nån ritning i huvet och kör igång.

Vad skulle du vilja göra?

– Jag skulle vilja resa mer, framför allt till Hawaii. Det vore härligt att vindsurfa där. Jag har vindsurfat på Gotland, men på Hawaii är det ju lite varmare.

Har du någon ytterligare hobby?

– Jag springer 5 kilometer två gånger per vecka och brukar springa Lidingöloppet 15 kilometer. Förra året hade jag känning av en skada, så jag gick runt. Jag är inte som Putte som cyklar och springer runt halva jorden, haha.

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?

– Planera och var ute i god tid. Beställ i lagom portioner och ta hjälp av oss att få med allt, annars kan projektet ta längre tid och bli dyrare än beräknat.

Ring gärna Patrik på 08-510 050 57 om du vill snacka byggprojekt, sport eller ha fler tips.