Information

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Proffset: Björn i Bandhagen

BREAKING NEWS! En Björn har siktats i Bandhagen. Vi tar ett snack med honom.

Vad gör du på 100% Proffs?
– Jag har hand om alla produkter i butiken och gör inköp och påverkar sortimentet. Om kunderna önskar något speciellt så brukar vi försöka ta in det i butiken eftersom våra kunder har bra känsla för produkterna. Vi har också specialbeställningar på sånt som vi inte lagerför, och kan oftast få in produkterna inom två dagar.

Vad har du för ess i rockärmen?
– Jag är rejält duktig på elverktyg. När en leverantör berättar om hur starkt verktyget är så sitter det i mitt huvud direkt.

Vad särskiljer 100% Proffs från andra bygghandlare?
– Vi är mer kompisar än säljare till våra kunder. Det viktigaste för oss är inte att sälja mer, utan att sälja rätt saker för kunderna. Vi har också anpassat sortimentet till byggproffsens behov.

Varför trivs du så bra på 100% Proffs?
– Jag går alltid till jobbet med en positiv känsla och gillar att sprida det till mina kolleger. Det är kul att träffa ”kundkompisarna” och kollegerna. Nästan alla kunder kommer tillbaka och det är roligt att träffa dem igen och igen.

Vad ser du fram emot på jobbet just nu?
– Byggarträffen i november kommer att bli kul, och jag gillar att sitta och spåna idéer till sådana evenemang. Kunderna tycker det är roligt och brukar vara grymma på att klä ut sig.

Har du något kul fritidsintresse?
– Det har blivit att laga mat från grunden. Jag bor ute på landet och har höns. De ger ägg som jag gör majonnäs och bearnaisesås av till exempel.

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?
– Jobba lugnt och gör rätt från grunden. Jag märker om en kund har bråttom, och då kan beslutet bli snabbt och felaktigt. Jag försöker hjälpa kunden att lösa problemet och fatta rätt beslut även om det tar lite längre tid. Det gäller att följa lagar och förordningar. Var stolt över ditt hantverk!

Ställ din egen fråga till Björn på 08-749 49 23 eller kom och hälsa på honom på anläggningen i Bandhagen.