Information

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Rally-Kalle har stenkoll

Johanna Södergren ser till att hyllorna är fulla men gör även en och annan tavla.

Hej, Johanna! Vad gör du på 100% Proffs?

– Jag hjälper kunderna att skaffa det de behöver och kunden kan alltid få tag på grejerna samma dag som de kommer in eller beställer. Till exempel om varan inte finns hemma så ringer jag leverantören som tar fram den och så kan kunden åka dit och hämta den direkt. Kunden är mitt fokus men det är alltid kul att snacka lite om projekten också.

Vad har du för ess i rockärmen?

– Jag har stenkoll på lagersaldot och jobbar för att allt alltid ska finnas hemma på hyllorna. Mina kolleger kan alltid fråga mig om nåt eftersom de vet att jag har koll.

Vad särskiljer 100% Proffs från andra bygghandlare?

– Vi är mer kompisar med kunderna än som kunder och försäljare. Jag upplever att kunderna känner sig trygga med oss och det är en avslappnad miljö. Vi anpassar oss efter kundernas behov och försöker alltid ta in material som de behöver.

Varför är det så kul att jobba på 100% Proffs?

– Framför allt har vi en bra gemenskap, och vi kan munhuggas med varandra. Det händer så mycket kul varje dag här! Sen blir jag otroligt taggad av att klara ett stort projekt och känner att ”Hurra, jag klarade det också.”

Vad gillar du att göra på fritiden?

– Jag älskar konst och att måla och forma med händerna. Jag gjorde nyss 25 rosor i marsipan till min mammas tårta, och släkten sa att jag borde bli konditor. Jag målar också av mina brorsdöttrar och målar massa andra motiv, och jag ger bort mina verk eftersom jag sällan klarar av att se mina egna tavlor.

Då kanske någon kund kan beställa en tavla av dig?

– Hehe, ja varför inte!

Kan du berätta något kul som inte kunderna vet om dig?

– Jag älskar G-krafter och att köra bil fort. När jag körde släktens bröllopsgäster mellan kyrkan och kryssningsfartyget i Finland kallade de mig för ”Rally-Kalle”.

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?

– Det viktigaste är att välja kvalitet framför kvantitet. Ta hjälp av en bygghandel som har koll så får ni hjälp att göra byggprojektet så smidigt och bra som möjligt.

Ställ din egen fråga till Johanna på 08-749 49 24 eller kom till vår anläggning i Rotebro så hjälper hon dig.