Information

Vill du veta mer om våra leveranser?

Patrik STröm på 100% Proffs byggvaruhus i Rotebro

Sportfånen som löser leveranserna

Patrik STröm på 100% Proffs byggvaruhus i Rotebro

Patrik Ström i Rotebro tycker det är kul att göra sitt yttersta för att få nöjda kunder. Det är därför han tar tag i det tråkiga först.

Tjena! Vad gör du på 100% Proffs?
– Jag är ansvarig för brädgården och ser till att det finns personal och produkter så att vi får ut våra grejer till kunderna.

Om det kommer in en stor order och ni inte har grejerna hemma, vad gör ni då?
– Då löser vi det. Vi kör ut det vi har till kunden och sedan tar vi hjälp av anläggningen i Bandhagen för att komplettera.

Vad har du för ess i rockärmen?
– Jag är ju sportfåne på övertid och jag har gjort en svensk klassiker 24 år i rad. Jag är alltid ute och cyklar och har gjort många cykelresor.

Vilken cykelresa har fastnat speciellt i ditt minne?
– Jag och frun tog med oss cyklarna och bilade i Europa i somras, och Champagne i Frankrike var häftigt. Väldigt vacker natur och så alla champagnehusen där man kan provsmaka. Det var ju svårt att smaka mycket när vi cyklade, men vi tog bilen någon dag och handlade på oss.

Kan du berätta något kul som inte kunderna vet om dig?
– Oj, jag har varit här ända sedan 1986 så kunderna vet nog det mesta om mig redan, haha. Jag kommer från Dalarna och håller på Leksand. Jag har årskort uppe i hallen, så det händer att jag åker över dagen till Leksand för att se en hockeymatch.

Har du något motto?
– Ta tag i surdegarna först så har man det roliga kvar. Till exempel om någon leverans blir skadad så reklamerar jag direkt. Då kan jag ringa till kunden och säga att det är fixat. “Va, redan?!” säger kunden. Då blir både kunden och jag nöjd.

Vad tycker du är unikt med 100% Proffs?
– Vi har korta vägar mellan order och leverans. Om lastbilen backar ut på väg till kund, och säljaren får ett samtal typ ”Kan du skicka med två paket skruv också?” så springer säljaren och hämtar skruven och lägger på leveransen. Sån service finns nog inte hos någon annan.

Varför är det så kul att jobba på 100% Proffs?
– Man träffar mycket folk, både kunder och leverantörer. Det är alltid kul att få göra sitt yttersta för att få en nöjd kund.

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?
– Jämför inte alltid bara pris när du handlar. Hos oss ingår till exempel alltid underslag, emballage och väderskydd, så du vet vad slutpriset blir.

Kom gärna in i Rotebro och snacka bygglogistik, cykling eller ishockey med Patrik. Eller ring honom på 08-510 050 55.

Bakom kulisserna på 100% Proffs transporter i Bandhagen: