Information

Behöver du rådgivning?

Tina står vid en dator och tittar mot kameran

Tina har koll på tak

Tina står vid en dator och tittar mot kameran

Vår innesäljare Tina Sköld i Bandhagen har varit takläggare och tränat taekwando. Men inte på samma gång. Och nej, hon är inte höjdrädd.

Vad gör du på 100% Proffs?

– Jag jobbar som innesäljare. Det betyder att jag har mycket kundkontakt på telefon och mejl, jag lägger ordrar och offerter, gör beställningar och har ansvar för kunder.

Har du någon specialitet inom bygg?

– Jag har jobbat som takläggare tidigare, framför allt med renovering och underhåll av lite äldre tak. Och med sånt som att skotta snö på taken i innerstan och Gamla stan.

Oj, när man lägger tak kan man inte vara höjdrädd, va?

– Haha, nej helst inte. Men det har aldrig varit några problem tycker jag. Man blir ju utbildad för att jobba på tak och är förstås säkrad.

Vad särskiljer 100% Proffs jämfört med andra bygghandlare?

– En anledning till att jag ville börja jobba här var för att det är så otroligt familjärt. Man känner sig som en i gänget och det är alltid väldigt trevligt att komma hit. Så upplevde jag det tidigare som kund och det är samma känsla nu.

Började du direkt som innesäljare?

– Nej jag jobbade ute på brädgården i fem år. Det var otroligt bra och lärorikt att köra truck och plocka varor och lära sig sortimentet från grunden.

Har du något kul fritidsintresse?

Jag lägger mest tiden på min familj. Jag har en sambo och en son på två år som är väldigt aktiv! Sen gillar jag att vara ute i trädgården och jobba. Och jag lyckas alltid komma på något byggprojekt när jag har semester, antingen att bygga en altan eller snickra ihop en bokhylla.

Vad har du för dold talang som inte dina kollegor vet om? Vad har du för ess i rockärmen?

– Kanske att jag har tränat en del taekwondo som yngre. Det blir inte så mycket av det just nu men jag gillar att träna. Jag har hållt på en del med gymnastik också och gillar när jag får träna smidighet, styrka och rörlighet.

Vad ser du fram emot på jobbet just nu? 

– Nu börjar ju högsäsongen hos oss och det är mycket altanjobb och takjobb, det gillar ju jag. Det är kul med högtryck på jobbet, vi är en bra grupp och alla hjälps åt även när det är mycket att göra. Sen håller vi på att göra i ordning vår övervåning i Bandhagen så att vi får ett mysigt loungeutrymme där vi kan ha kundmöten och sitta och snacka framför en öppen kaminspis.

Ställ en fråga till Tina på 08-749 49 51 eller maila henne på tina.skold@100procentproffs.se.