Tjänster

Många byggarbetsplatser lider av oordning, platsbrist, stölder och skador. Så mycket som 1-2 timmar per dag går åt till att leta/flytta material enligt en undersökning av SKOP som gjordes förra året. En av fem uppger att bygget stannar varje vecka, bland annat på grund av materialbrist.

PROFFS TV har som första tv-bolag någonsin fått göra ett reportage bakom kulisserna i Bandhagen där Fredrick Drakenlind har örnkoll på transporterna. Se filmen här ovan!

Smidigare för stans byggproffs

100% Proffs erbjuder tjänster som förenklar byggprocessen i form av mellanlagring, leverans i byggordning, snabb service, professionell byggrådgivning och smidiga leveranser.

Hos oss kan du beställa byggvaror under dagen och få materialet levererat till dig morgonen därpå. Behövs specialtransport med höglyft ordnar vi det. Vi erbjuder också bärhjälp ända fram till montageplatsen så att du kan fokusera på att bygga. Våra kompetenta medarbetare är snabba på att ge service och de svar du behöver. Eftersom vi enbart vänder oss till företagskunder behöver du inte lägga tid på att stå i samma kö som privata konsumenter.

Hos oss handlar du ”All inclusive”

Här är några exempel på vad som ingår i priset:

  • Tidspassning av leverans.
  • SMS-avisering då varorna har kommit till oss.
  • Mellanlagring av varor, exempelvis vid beställning av produkter med olika leveranstider.
  • Längdsortering av virke.
  • Sortering i montageordning – det du ska använda först ligger överst.
  • Underslag som byggmaterialet placeras på.
  • Väderskydd i form av plastning av materialet.
  • Telefonavisering innan leverans.

Kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte informationen du söker? Hör gärna av dig till info@100procentproffs.se eller slå oss en signal på 08-510 050 50. Passa gärna på att berätta vad du tycker om vår hemsida.

42 meters skillnad

Om du ska jobba på taket på ett fyravåningshus, ovanför en besvärlig trappa eller på en innergård kan våra leveransbilar göra stor skillnad. Kranbilarna levererar byggvarorna upp till 42 meter närmare.