Byggrådgivning för byggproffs

Vilken typ av golvspackel ska jag använda? Hur får jag till dimensioneringen på limträbalkarna? Inga frågor är för stora eller små för 100% Proffs.

Personalen på 100% Proffs har gedigen kompetens och lång erfarenhet för att kunna erbjuda dig professionell byggrådgivning. De är helt enkelt proffs på det de gör och genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar.

Vem vill du prata med?

Slå en signal till oss så ser vi vill att du får prata med rätt person direkt. Vet du vem du söker? Här hittar du kontaktuppgifterna för Rotebro och Bandhagen.

Höj din egen kompetens

Vi erbjuder regelbunden kompetensutveckling i form av seminarier och utbildningar för dig som kund. Tillfällena hålls i samarbete med våra leverantörer eller externa samarbetspartners och tar upp allt från logistik och juridik till affärsmannaskap och produkter. Missa inte Byggarträffen – en naturlig mötesplats för dig i byggbranschen. Byggarträffen anordnas årligen av 100% Proffs. Här får du tillfälle att nätverka, träffa leverantörer och potentiella samarbetspartners, delta i roliga aktiviteter och äta och dricka gott.

Kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte informationen du söker? Hör gärna av dig till info@100procentproffs.se eller slå oss en signal på 08-510 050 50. Passa gärna på att berätta vad du tycker om vår hemsida.

42 meters skillnad

Om du ska jobba på taket på ett fyravåningshus, ovanför en besvärlig trappa eller på en innergård kan våra leveransbilar göra stor skillnad. Kranbilarna levererar byggvarorna upp till 42 meter närmare.