Information

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Tompas elefant

Tompa i Rotebro hjälper Stockholms byggproffs att effektivisera byggprocessen. Vi har några frågor till honom.

Vad gör du på 100% Proffs?
– Jag hjälper våra kunder bland annat med att mängda efter förfrågningsunderlag och ritningar så att deras offerter blir så bra som möjligt. Jag föreslår också lösningar för logistiken ute på arbetsplatsen för att kunden ska spara tid och pengar. När vi vet hur det ser ut blir logistiken och arbetsprocessen mycket effektivare.

Vad särskiljer 100% Proffs från andra bygghandlare?
– Vi gör alltid det lilla extra och tänker utanför ramarna för att ge kunden det bästa. Vi kan till exempel föreslå ett annat material för att effektivisera byggprocessen.

Vad gör att du trivs på 100% Proffs?
– Jag har jobbat i koncernen i 14 år och det är en skön familjekänsla, precis som ägarna vill ha det. Det är alltid roligt att småprata med kunderna, och de blir som polare till slut.

Vad ser du fram emot på jobbet just nu?
– Min nya tjänst som försäljningsansvarig är bara några veckor gammal och det är intressant att ta mer ansvar och utveckla företaget. Vi har också fått in några roliga projekt som det ska bli kul att sätta igång med.

Vad gör du på fritiden?
– Jag gillar att vara ute i Stockholms skärgård och fiska kring mina föräldrars sommarstuga. Förutom det så gillar jag att spela golf och bara vara med familjen.

Vilket är ditt viktigaste tips till Stockholms byggproffs?
– Ta in oss så tidigt som möjligt i projektet så kan vi effektivisera så att det blir lönsammare.

Ställ din egen fråga till Thomas Orling på 08-510 050 58 eller kom och prata med honom på anläggningen i Rotebro.