Information

Vill du veta mer?

100% Proffs byggvaruhus hjälper Stockholms snickare och byggproffs.
100% Proffs byggvaruhus hjälper Stockholms snickare och byggproffs.

Våra Tjänster

Många byggarbetsplatser lider av oordning, platsbrist, stölder och skador. Så mycket som 1-2 timmar per dag går åt till att leta/flytta material enligt en undersökning av SKOP.  20% uppger att bygget stannar varje vecka, bland annat på grund av materialbrist.

100% Proffs erbjuder tjänster som förenklar byggprocessen i form av mellanlagring, leverans i byggordning, snabb service, professionell byggrådgivning och smidiga leveranser.

Ansök om att bli kund här

Hos oss kan du beställa byggvaror ur vårt sortiment under dagen och få materialet levererat till dig morgonen därpå. Behövs specialtransport med höglyft ordnar vi det. Vi erbjuder också bärhjälp ända fram till montageplatsen så att du kan fokusera på att bygga. Våra kompetenta medarbetare hjälper dig gärna med byggrådgivning och är snabba på att ge service och de svar du behöver för att göra dina byggprojekt så bra och effektiva som möjligt.

Eftersom vi är en garanterat amatörfri bygghandel med bara företagskunder behöver du inte lägga tid på att stå i samma kö som privata konsumenter.

Så beställer du

Hos oss handlar du All inclusive

Här är några exempel på vad som ingår i priset:

Se hela listan